Instruccions CIM Apolo Weblog

Has estat convidat mitjançant un e-mail al blog del CIM Apolo, si vols participar ....

1 1.1.- Fes click a l'enllaç del e-mail. Et conduirà a aquesta pàgina
1.2.- Pots triar un nom d'usuari, serà el 'nick' pel qual la resta d'usuaris et coneixeran.
Si el nom_d_usuari que tries ja existeis al sistema, t'ho dirà i deuras buscarne'n un altre

1.3.- Tria una paraula d'accés (password) el sistema et dira si és massa curta o no. Deu tenir numeros i lletres, maiúscules i miniscules per a ser segura, quan estiga bé el sistema et dira "GOOD"

1.4.-  Revisa l'adreça de e-mail, i fica la que més t'estimes. Convé que siga el correu que mires sovint perquè atravers d'ella el permetrà seguir la teua participació al blog.

1.5.-  Deus llegir els "termes del servei" i acceptar-los. No son dolents: es tracta d'un web-log seriós.

1.6.- Finalment hi han dos opcions. Sivol crear el teu propi weblog, a més de participar en el del cimapolo deus fer click en "Gimme a blog!". Si nomé vols participar -de moment- en el weblog de l'Apolo marca l'opció que ve assenyalada en la imatge amb color roig.
2 Finalment el sistema et mostrará aquesta imatge de benvinguda, indican-te que el teu compte ja està actiu, i que t'envia per correu electrónic la confirmació de les teves dades.


Fes 'click' a l'enllaç  Wordpress.com
3 3.1.- Arribarás a aquesta pantalla de 'benvinguda' sota el teu 'nick' apareixeran els blogs que tens, si només has triat afegir-te al cimapolo, veurás una cosa semblant a esta:
Fes click sobre l'enllaç "cimapolo"
4 4.1.- Ja estàs en condicions d'enviar el teu primer "post" o col.laboració al weblog. Ves a "write"  i escriu alguna cosa de prova4.2.- Quan hages acabat introdueix les "tags" que son les "etiquetes" per les quals hom podrà cercar les teues col.laboracions. Açò es bastant important, les etiquetes son com el resum per paraules del teu 'post'

4.3.- Finalment fes 'click' en "submit to review". Els administradors del weblog rebràn el teu missatge i el faran visible per a tothom.
home info@cimapolo.com
Centro Instructivo Musical 'Apolo'
La cordeta, 10 E-03801-Alcoi
Tfn: 96 554 54 18

Valid XHTML 1.0 Transitional